понеділок, 13 листопада 2017 р.

Участь вчителів Баштанської гімназії у роботі конференції «STEM-освіта: стан впровадження та перспективи розвитку»

9 та 10 листопада 2017 року у місті Києві відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «STEM-освіта: стан впровадження та перспективи розвитку». Основною метою заходу були пошук та виявлення ефективних підходів та технологічних рішень застосування інноваційних технологій STEM-навчання
в аспекті розвитку здібностей учнів різного віку, пошук інноваційних моделей та технологій для розвитку обдарованої молоді та проблеми інтелектуального саморозвитку особистості дитини.
У роботі конференції взяли участь директор Баштанської гімназії Гапішко С.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Старостенко С.Б. та учитель фізики Озерова О.Ф.
Учасникам конференції було запропоновано взяти участь у роботі педагогічних студій з тем впровадження STEM-освіти у початковій, середній та профільній школах, при роботі з підготовкою кадрів. Кожен учасник міг познайомитися з досвідом роботи колег на навчально-практичних семінарах, взяти участь в обговоренні. Цікавою родзинкою заходу стала стендова презентація із проведенням інтерактивних майстер-класів, демонстрацією сучасного обладнання, яке використовується для залучення учнів в навчально-дослідницьку діяльність.

Заходи такого рівня спонукають вчителів та учнів до творчості та дають старт для нових починань. 


Немає коментарів:

Дописати коментар