четвер, 25 травня 2017 р.

Використання сервісів Web 2.0. для дистанційного навчання учнів

Із метою підвищення професійної компетентностіпедагогічних працівників і керівних кадрів загальноосвітніх навчальних закладів області 25 травня 2017 року на базі МОІППО відбувся обласний тренінг із проблеми «Використання сервісів Web 2.0. для дистанційного навчання учнів».
В обласному тренінгу взяли участь педагогічні працівники та керівні кадри загальноосвітніх навчальних закладів області у кількості 21 особи.
Тренінг проводили методисти кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО Бабійчук В. Г., Гапиченко Г. Є., Нотич О. О. за трьома складовими: інформаційно-аналітичною, практико-методичною і тренінговою частинами.
Учасники заходу набули практичних умінь і навичок із низки проблем «Сервіси Web 2.0. в освіті та навчанні: основні поняття, ресурси, шляхи їх застосування в дистанційній діяльності учнів», «Використання персонального веб-ресурсу, платформи дистанційного навчання Moodle, освітніх сервісів Web 2.0 у змішаному навчанні учнів перевернутого класу», «Створення дидактичних матеріалів засобами сервісів Веб 2.0 та методика їх застосування на різних етапах дистанційного навчання учнів».
Освітяни створили власні інтерактивні вправи, зробили мітки (позначки) на картах сервісу Google, визначили на них шлях і час пересування, зробили віртуальну подорож позначеними містами й країнами, дали оцінку їх використання в освітній діяльності. 


Немає коментарів:

Дописати коментар